tisdag 9 mars 2010

No more High Heels!! *snyft!*

OK., som kanske de flesta vet., eller som alla kommer veta nu så är jag lite längre än min blivande man! Vilket faktiskt på ngt konstigt vänster inte stör mig, jag bryr mig inte för att this is it jag älskar han och han älskar mig., främst av allt han Förstår mig och han häpnar över hur vi kan vara så lika., vi ser på livet på samma sätt.




Det slog mig inte förrän idag när min mamma sa nu kan du glömma allt som har klack., inte ens då reagerade jag förrän jag öppnade skohyllan i hallen och såg mina 3 favoriter., mina klackar i guld, galdiatorklackarna och mina blåa klackar som är bara så jävla sköna., då fick jag en smäll POFF i huvet det slog mig., Jag kan inte använda dem längre.,! Min kille säger han bryr sig inte men min mamma säger det är inte rättvist att du har på dig dem klackarna.,?Hur ska jag göra? Jag tänker inte göra mig av med klackarna., klacken gör kvinnan sensuell.


Jag smsade med killen och sa att jag blev ledsen men han sa det gör inget om du då och då vill ha ngn klack på dig det stör mig inte, bara det inte är överdrivet stor klack, nu känner jag mig lite lugnare., nu kan jag halvt pusta ut., jag ska definitivt ALLTID ha klack när jag ska ut med tjejkompisarna., det är spikat och Definitivt! Näven i bordet!





Jag fick DÖSNYGGA gladiator sandaler av mamma och hennes kompis idag., fy fan så snygga de är., har letat efter sånna i ett år och finally har jag hittat ett par som passar! Jag ska köpa romarsandaler också som jag såg inne i affären., vita., SVINSNYGGA värda pengarna de kostar., och tro mig de är absolut inte billiga., men därför, unika.,





Jag absolut läääääängtar till sommaren., finns inget jag vill hellre nu än att sommaren är här., underbara värmen, grillningarna på kvällarna, mötena på Stattena, kvällarna ute med vännerna., så underbart., bara absolutley FABULOUS., jag vill verkligen allt det dära NU! Tänk så skönt att på kvällen dra ner till stranden och gräva ner fötterna i sanden och springa ut i vattnet., såååå härligt!
Jag måste ta en kväll med min älskling och några vänner., bara dra ner mot kvällen sätta igång en liten eld och bara njuta av kvällen., ahh så nice det hade varit!

Min älskling kommer också hit på sommaren,. vi ska vara överallt., se allting och uppleva allt!




Han avslöja att ringen blir i vitt guld med vit diamant! Omg jag vill se den NUU haha och han sa även att han nu vet vart han ska fria till mig., han sa där är alltid mycket folk där., jag är dönyfiken men jag ska inte fråga., han kommer kanske avslöja sig då och jag vill att det är en överraskning.,




Jag hat fått fnatt igen., jag har börjat att rita kläder, jag vill sy dem så att det inte förblir fantasi utan att de blir till verklighet.,



//Queen.,

2 kommentarer:

  1. Så länge Ni är lyckliga kan man nog lösa sko problemet i efterhand;)

    Very very very happy for you two.

    Kraaaam
    /Jennifer

    SvaraRadera
  2. Han kan ha platå skor ;) dont worry be happy.

    SvaraRadera