tisdag 29 september 2009

En till intressant person är Sylvia Browne.,

Ett medium som medverkar i The Montel Williams Show


Lite info om henne;



Sylvia Browne, (född Sylvia Celeste Shoemaker, 19 oktober 1936), är en amerikansk författare och medium. Hon medverkar varje vecka i The Montel Williams Show och är även värdinna för ett radioprogram i USA.

Sylvia Browne föddes i Kansas City, Missouri, till Bill och Celeste Shoemaker, och är äldst av två systrar. Hennes far var judisk, hennes mor Episcopalian och hennes mormor var lutheran. För att få en känsla av gemenskap i släkten konverterade hela familjen till katolicismen, men Sylvia hävdade 2001 att hon är jude.


Hon var gift med Gary Dufresne från 1959 till 1972, och är skild från Kenzil Dalzell Brown. Sylvia fick sitt efternamn Brown genom giftermålet till Kenzil, och lade till bokstaven "e" i slutet av detta för sin yrkestitel. År 2002 skilde hon sig från Larry Lee Beck.

Sylvia hävdar att hennes son Christopher också besitter psykiska talanger, och påstår att detta beror på hans genetiska arv. På hennes webbplats kan man läsa "If Sylvia is the best psychic around - then Chris is the second best.".


Sylvia Browne påstår att hon vet hur Himmelriket ser ut. Enligt hennes utsagor skall det konstant vara en temperatur på 25,6 grader Celsius, inte finnas några insekter, att husdjur kommer till himlen, att man kan bygga en bostad var som helst utom ifall de skymmar en flod eller något särskilt träd (då krävs ett tillstånd). Hon menar att "den andra sidan" ligger ungefär 9 decimeter ovanför markytan, men sällan syns av vanliga människor för att de inte kan röra sig i de högre frekventionella vibrationerna. Browne hävdar även att hon kan se änglar.

Sylvia Browne påstår att hon får spirituell vägledning genom sin guide, Francine.


Browne påstår att hon började se saker när hon var tre år. Hon hävdar att hennes mormor, Ada Coil, också var ett synskt medium, som hjälpte Browne att förstå varför hon "såg" saker.Browne började ge sittningar år 1974, och tjänar enligt uppgifter från 2007 $700 för en telefon-sittning på 20-30 minuter.Hon hävdar att hon delgett amerikansk polis och FBI avgörande information om över 250 fall (2007), vilket hon dock inte styrkt med några pappersbevis.


Hennes webbsida; http://www.sylvia.org/home/index.cfm


Där finns även en hemsida som hävdar att hon ljuger och de som vill stoppa henne; http://www.stopsylvia.com/


//Queen.,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar