tisdag 29 september 2009

The Mentalist.,



Bästa serien! Jag älskar hur "Patrick Jane" tänker! Och han är bara så SEXIG hehe

Om man bara kunde vara som han, men man ska juh lära sig att läsa av människors beteende. Jag avundas dem som kan det och de som gör som han gör.
För dig som inte sett serien handlar den om;

Den australisiska Golden Globe Award-nominerade skådespelaren Simon Baker spelar Patrick Jane, en självständig konsult åt California Bureau of Investigation (CBI), som har en beaktansvärd talang att lösa kriminalgåtor genom knivskarp iakttagelseförmåga. Många gånger använder han även sina tidigare erfarenheter som mentalist för att få vittnen eller brottslingar att avslöja fakta gällande brottsfallen.

Hos CBI är Jane känd för sin brist på att följa förhållningsregler och sitt tidigare kändisskap som medium, vilka förmågor han nu erkänner endast var ett skådespel. Hans roll att lösa en rad av tuffa gåtor värderas högt av hans arbetskollegor.

Trots detta motsätter sig teamledaren Teresa Lisbon öppet att låta Jane delta i hennes team och skiftar mellan att tro på Janes förmågor och att anklaga honom för hans självupptagenhet och hans brister av gränsdragningar. I Lisbons team ingår agenterna Kimball Cho, Wayne Rigsby och den nytillkomna Grace Van Pelt.
Källa; Wikipedia

//Queen.,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar